De Nieuwe Lenormand


Vanuit haar interesse voor dromen merkte Erna Droesbeke op dat de symbolen van de Lenormandkaarten sinds mensenheugenis opduiken in alle culturen en dat zij overeenkomen met de droomsymboliek. Zij zijn archetypen en vormen via het kaartleggen een boodschap voor de Vrager. Daarom ontwierp ze de Nieuwe Lenormandkaarten (1992), die baden in unieke kleuren. Via intuïtie en inspiratie scheppen zij een klaar beeld van de situatie en gemoedstoestand waarin de Vrager zich bevindt.

 

Nieuwe Lenormand kaarten ontworpen door Erna Droesbeke

Nieuwe Lenormand kaarten ontworpen door Erna Droesbeke

Interesse in deze prachtige kaarten?

Spijtig genoeg zijn ze niet meer in de handel verkrijgbaar, maar via de shop kan je ze exclusief op deze site bestellen.

 

‘Het Nieuwe Lenormandboek’

Het bijbehorend boek, ‘Het Nieuwe Lenormandboek’ (1992) gaat dieper in op de droomsymboliek van elke kaart, waarin de Rechtop-Omgekeerd-methode heel belangrijk is. De kaarten kunnen boodschappen oproepen , die voortkomen uit het eigen onderbewustzijn , om de Vrager op die wijze zijn eigen problematiek te laten begrijpen en zijn levensomstandigheden bij te sturen.

Ook de tijd waarin bepaalde zaken zich zullen voordoen, wordt in dit boek belicht. Later is dit boek uitgebracht onder de naam: ‘Het Nieuwe Lenormand – Orakel’.