Boeken Christian Vandekerkhove


Christian Vandekerkhove (Antwerpen, 25 september 1953) is een Belgische schrijver, docent en spreker. Hij schrijft boeken over het paranormale en spiritualiteit en geeft lezingen en voorstellingen.

Zijn bestseller uit 2008 “Paranormaal zijn we allemaal” is niet meer verkrijgbaar in de boekhandel. Via deze site kan je aan verminderd tarief alsnog een door de auteur gesigneerd exemplaar bestellen. Voorts heeft Christian nog enkele andere boeken geschreven die eveneens via deze site verkrijgbaar zijn.

Heb je interesse om een gesigneerd exemplaar te kopen van volgende werken, vul het formulier onderaan in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Volgende boeken zijn verkrijgbaar:

Paranormaal zijn we allemaal (prijs verlaagd van € 16,90 naar € 9,50)

Een systematische uiteenzetting van alle paranormale verschijnselen en het 6de zintuig. Waar mogelijk, werden voor de lezer oefening ingelast om, binnen zijn persoonlijke talenten, deze gaven te ontwikkelen.
Van deze bestseller verschenen 4 drukken in 3 maanden!

Paranormaal zijn we allemaal

Paranormaal zijn we allemaal

Het Paranormale is onder ons: de wonderen van Meester Philippe (€ 16)

In ons midden leefde – niet eens zo lang gelden – iemand die op dagelijkse basis wonderen verrichtte, waaronder duizenden genezingen en zelfs enkele keren een overledene uit de dood gewekt! Het bijzondere aan deze zaak is dat we beschikken over een zeer uitgebreide documentatie in de vorm van rapporten van politie, staatsveiligheid en uiteraard getuigenissen van genezen patiënten.

Het paranormale is onder ons

Het paranormale is onder ons

1000 Boeddhistische Wijsheden (€ 6)

In dit boekje vinden we 1000 uitspraken, gebaseerd op de verschillende Boeddhistische tradities, met raadgevingen en wijsheden voor elke dag en talrijke situaties.

Boeddistische wijsheden

Boeddistische wijsheden

Aan de Voeten van de Meester (werkboek) (€ 9,50)

Zo’n eeuw geleden schreef Krishnamurti op 14-jarige leeftijd zijn tijdloos boekje “Aan de Voeten van de Meester”. Inmiddels is het werk is ongeveer 100 talen vertaald en gepubliceerd en is nog steeds even actueel. In dit werkboek staat het werkje van Krishnamurti integraal afgedrukt, maar voor het eerst voorzien van talloze interessante informatie over het ontstaan van het werk, alsook persoonlijke getuigenissen van Krishnamurti. Bovendien werd een reeks oefeningen toegevoegd om van dit boek een echt werkboek te maken.

Aan-de-Voeten-van-de-Meester

Aan-de-Voeten-van-de-Meester

Franciscus, de allerlaatste paus? (€ 14)

Veranderen of verdwijnen, is de boodschap waar de Kerk thans voor staat. Paus Franciscus is hier meer dan wie ook van bewust en wordt wel eens de paus van de verandering genoemd. Volgens voorspellingen zou hij bovendien de laatste paus zijn. De allerlaatste paus, of de laatste paus van de oude orde? Aan het eind van dit boek worden een aantal toekomstscenario’s voor de Kerk toegelicht, inderdaad veranderen of verdwijnen!

Franciscus. De allerlaatste paus?

Franciscus. De allerlaatste paus?

Alle prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendingskosten maar één keer aangerekend.

Vul uw gegevens in bij interesse in één of meer van deze werken en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht