Boeken & artwork Erna Droesbeke


Interesse in één van Erna Droesbeke haar boeken of kaartensets? Voorlopig hebben we nog geen fancy webshop. Mijn nieuwste boek kan je via onderstaande link bestellen:

Enkele oudere werken zijn nog in de boekhandel verkrijgbaar of kan je bestellen via volgende links:

Het dromenboek van A tot Z

Alles wat je meemaakt gedurende de dag, wat je doet, wat je zegt, wat je voelt en wat je denkt, is terug te vinden in je dromen ’s nachts. In dit boek legt Erna Droesbeke uit waarom je droomt, welke soorten dromen er zijn, hoe dromen in elkaar zitten en wat de genezende kracht van dromen is. Er ligt een enorme rijkdom verscholen in onze dromen, ze wijzen je namelijk de weg naar de realisatie van je wensen en doelen in het leven. En iedereen heeft een eigen droomtaal. Ontdek wat jouw droomtaal is met Het Dromenboek van A tot Z.

 

Exclusieve aanbieding

Nieuwe Lenormand waarzegkaarten

Nieuwe Lenormand waarzegkaarten

In 1992 heeft Erna Droesbeke haar zelf ontworpen “Nieuwe Lenormand” kaarten uitgegeven, samen met een handleiding. Deze kaarten zijn niet meer in de handel verkrijgbaar, maar we hebben nog een aantal sets ter beschikking. Wij verkopen deze aan 10 EUR per set (excl. verzendingskosten). De kaarten zitten nog in hun originele verpakking en zijn ongeopend. Heb je interesse om dit collector’s item te ontvangen en ermee aan de slag te gaan? Stuur ons dan een e-mail via het formulier onderaan.

 

Heb je interesse in de kaarten in combinatie met het boek? Stuur ons dan zeker ook een e-mail en we informeren je over de extra korting die we kunnen bieden.

 

Andere werken

Erna heeft nog een kleine voorraad liggen van haar vroegere werk. Misschien heb je geluk en heeft ze het boek dat je zoekt nog wel in huis. Stuur je verzoek via het contactformulier en we proberen je zo snel als mogelijk verder te helpen.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht