Verslag Goed Gevoel Ladies Fair 2015


Bijna 100 consulten op 3 dagen tijd. Net als vorig jaar stonden er weer lange rijen aan de stand van Erna Droesbeke op de Goed Gevoel Ladies Fair 2015. Erna maakt al jaren de horoscoop voor Goed Gevoel en kon dus niet ontbreken op dit evenement.

Het concept was eenvoudig. Erna Droesbeke legde haar Lenormandkaarten voor de geïnteresseerde bezoekers, waarna zij telkens drie vragen mochten stellen. Iedere bezoeker kreeg een gratis consult van maximaal 10 minuten.

De wachtrij was soms lang, maar de reacties waren steevast enthousiast, zowel van de bezoekers die kwamen voor een eerste kennismaking als van degene die zelf al vertrouwd waren met kaartleggen. Sommige ontmoetingen lieten een diepe indruk na. Ook voor Erna is de Goed Gevoel Ladies Fair een uniek moment om haar lezers persoonlijk te ontmoeten; iets waar ze steevast naar uitkijkt.

Als je geen plaatsje aan Erna’s tafel kon bemachtigen, of als je graag een volledig consult (van een uur) wenst te krijgen, kan je altijd bij Erna Droesbeke terecht in Brasschaat. Hier kan u de link vinden naar het contactformulier.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de drukbevolkte stand van Erna Droesbeke.

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *